EMIGRO KLANTENKAART

Om producten te kunnen kopen bij Emigro dient u te beschikken over een Emigro klantenkaart. Deze worden uitsluitend verstrekt aan bedrijven, stichtingen of verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nadat u onderstaand formulier hebt ingevuld en verstuurd, zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen voor een afspraak. Bedankt voor uw interesse!

Field is required!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Field is required!

Mededeling

Ook Emigro heeft te maken met de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Emigro volgt de richtlijnen van het RIVM. Daar waar wij mogelijk in aanraking komen met het coronavirus, volgen wij nauwgezet de aanwijzing van de GGD.

Op deze wijze proberen wij ieders gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. Wij vragen u als klant de hygiënemaatregelen die wij hanteren te respecteren. Dat betekent dat onze medewerkers op gepaste afstand zullen blijven, u even niet de hand schudden, regelmatig de handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog. Mogen wij van u hetzelfde vragen? Op deze manier houden we de risico’s zo beperkt mogelijk.