OVER EMIGRO

Emigro International opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot dé grootste onafhankelijke levensmiddelen groothandel van Nederland.

Iets waar wij als team heel erg trots op zijn.Met een ruim assortiment binnen- en buitenlands food en nonfood producten richt Emigro International zich hoofdzakelijk op prijs. Daarnaast wil Emigro Internaational zich onderscheiden in service.

Bestellingen die vóór 10:00 zijn gedaan ontvangt u de volgende werkdag in huis.

In heel Nederland leveren wij franco huis vanaf 1palletHet assortiment bestaat uit vele bekende A-merken, alternatieven voor de bekende merken en eigen importen.

Het basisassortiment bestaat uit ruim 3500 verschillende levensmiddelen welke allen op voorraad staan, uitzonderingen daargelaten.

De klantenkring van Emigro International bestaat uit (horeca)groothandelaren, slijterijen, cash & carries en supermarkten door heel Nederland.

Onze producten worden geleverd ook aan particulieren en zakelijke ondernemers

Sinds 28 november 2006 zijn we gevestigd aande Van der Kunstraat 34, 2521 BC Den Haag

Mededeling

Ook Emigro heeft te maken met de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Emigro volgt de richtlijnen van het RIVM. Daar waar wij mogelijk in aanraking komen met het coronavirus, volgen wij nauwgezet de aanwijzing van de GGD.

Op deze wijze proberen wij ieders gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. Wij vragen u als klant de hygiënemaatregelen die wij hanteren te respecteren. Dat betekent dat onze medewerkers op gepaste afstand zullen blijven, u even niet de hand schudden, regelmatig de handen wassen en hoesten/niezen in de elleboog. Mogen wij van u hetzelfde vragen? Op deze manier houden we de risico’s zo beperkt mogelijk.